Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Simo988c har oprettet 8 fangster

Dato 03-09-2017
Kategori Å-fiskeri
Område Vestjylland
Sted Skjern å

Laks på 93 cm fra Skjern å, Vestjylland

Art Laks
Længde 93 cm
Agn Spinner
Model Savagegear kaviar spinner og helikopter-rig
Tidspunkt Eftermiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

5.0 / 5 ud af 5 bedømmelser
Laks på 93 cm fra Skjern å, Vestjylland - fanget på Savagegear kaviar spinner og helikopter-rig 5.0 ud af 5 stemmer baseret på 5 bedømmelser.

  • Skiftende
  • Let vind
  • Høj vandstandBeretning

Min faste fiskemakker og jeg var taget til Skjern å, for dagen skulle stå i laksens tegn - håbede vi da....
Vel andkommet til første plads starter vi vores fiskeri. Ved start snakker vi om at der er mange fisk i åen, og håber på at kunne fange en af de store flotte farvede hanner, eller en nyopsteget grilse. Første stræk kaster ikke synderligt mange fisk af sig, selv ikke efter grundig affiskning af den dybe rende i det store sving. Nå, jeg var ellers næsten sikker på at der stod fisk, men ikke denne gang. Vi får fisket lidt videre ned over strækket, og holder en kort pause, da vejret viste sig fra sin bedste side denne dag. Vi startede vores fiskeri igen Ca. 25 m længere ned end hvor vi holdte. Og i første kast får jeg en lille havørred, som for rystet sig fri, lige inden landingen. "Nå, men man nåede da lige at få pulsen op". Sagde jeg ti Frederik. Ikke nogen kommentar derfra, han vil bare gerne fange den laks, nu når at jeg havde taget ham med herud som gedde fisker.

Vi fisker videre ned over nogle hot-spots, men heller ikke disse pladser holder på fisk, som vil tage vore store spinnere. Frustrationerne begynder, og min makker finder et vandhul hvor at han får sig nogle små aborre, nu hvor at han ikke havde mere tålmodighed med laksen.

Jeg fisker dog videre i åen, og på dette tidspunkt har vi gået Ca. 2 km. fiskevand, og kun fået en enkelt lille mistet havørred. Frustrationerne meldte sig. Var det nu det rigtige man gjorde? havde spinneren den rette vægt? fiskede man ikke hurtigt nok her i det varme vejr?
Spørgsmålene var mange, men jeg kløede på ned ad åen, mens Frederik stadig stod og hyggede sig med nogle aborre i vandhullet.
Kommer til udgangen af et rigtigt stort sving, og ligger et opstrøms-kast en meter fra egen bred Ca. Den dybe rende skulle have et par forsøg.
Da spinneren svinger inde under mig selv siger det "SMÅKAGE"! Laksen har omsider endelig hugget, og nerverne pibler nu frem. Ved første øjekast anskyder jeg den til 80 cm, men 3 sek efter kommer den til overfladen, og kan godt se at det er en ordentlig fisk. Stor farvet han, med kæbekrog - sådan en jeg har drømt om at fange, side jeg begyndte at fiske.

Fisken tager lidt line frem og tilbage, og i mellemtiden har jeg fået ringet til Frederik som kommer løbende over marken fra vandhullet.
Får fisken ind til mig første gang, og får et fast greb om halen, "Det er den flotteste fisk jeg nogen sinde har fanget!", siger jeg i ren glæde, over den flotte fangst.

Får målt fisken til 93 cm, og Frederik skyder nogle hurtige billeder med hans kamera, og den var klar til genudsætning. Et slag med halen, og den var væk. "JA TAK!!", lyder det ud over engene. Jeg havde fanget min drømmefisk, og alt var godt!

Det her bliver en dag jeg sent glemmer!

K&B


Kommentarer

HansA

Flot fisk, tillykke med den! :-)

Ejner

Fin laks. God historie. Tillykke.

CRohde1

Fed beretning. Tillykke med fangsten

Simo988c

Tusind tak til jer alle! :)


Skriv kommentar