Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Gunnarfar har oprettet 44 fangster

Dato 28-07-2017
Kategori Kystfiskeri
Område Vestjylland
Sted Det Vilde vesterhav

Havbars på 47 cm fra Det Vilde vesterhav, Vestjylland

Art Havbars
Længde 47 cm
Agn Blink
Model Snurrebasse str. 9
Tidspunkt Nat
Hjemtaget Ja

Bedømmelse

5.0 / 5 ud af 3 bedømmelser
Havbars på 47 cm fra Det Vilde vesterhav, Vestjylland - fanget på Snurrebasse str. 9 5.0 ud af 5 stemmer baseret på 3 bedømmelser.

  • Let skyet
  • Let vind
  • Høj vandstandBeretning

Jeg havde længe sparet sammen til en tur efter jagten på superfighteren, Havbarsen. Fuld fokus på familien et stykke tid og fruen nikkede og sagde knæk og bræk.
Ankom til pladsen da solen kyssede horisonten, og inden for ti kast sad årets første bars forenden af linen og trak voldsomt derude. Den manglede, til dens held, kun tre centimeter for at få evig hvile.
Resten af natten bød på et utal af bars under målet. Men pludselig var der noget mere vægt bag én og den kunne måles til fem centimeter over målet. På is med den, og så var der ikke så langt hjem længere.
Over tre døgn blev det til fem gode bars, to store makreller (Ca 45cm) og en lille bakke kantareller. Den største bars slap selvfølgelig krogen i brændingen under landingen. En fisk mellem 50 og 60 cm.
Men det er måske ikke nødvendigt at køre længere end til Randers efterhånden, for at møde den eftertragtede havbars ;-)
God sommer!


Kommentarer

fly

Tillykke med årets første - en skam at den største slap! Hvis man virkeligt satser på bars tror jeg nu stadig at Vestkysten er det bedste bud - har været en rigtig stor del held involveret i fangsten af stor bars her ;)

Gunnarfar

Tak.
Ja, du har desværre nok ret. Endnu.

Velling84

Tillykke med havbassen Hasse, den stor venter stadig på dig :)

Gunnarfar

Og den skal ikke vente længe! Har fået tykbars på 4,5 kg, så jeg bør ikke klage. Men de er stærkt vanedannende at fange...

Gunnarfar

Og, tak Velling!


Skriv kommentar