Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

KBFinans har oprettet 26 fangster

Dato 13-05-2017
Kategori Kystfiskeri
Område Sjælland
Sted Isefjorden

Havørred på 40 cm fra Isefjorden, Sjælland

Art Havørred
Længde 40 cm
Agn Gennemløber
Model Snurrebassen 03 kobber klovn
Tidspunkt Formiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

3.0 / 5 ud af 1 bedømmelser
Havørred på 40 cm fra Isefjorden, Sjælland - fanget på Snurrebassen 03 kobber klovn 3.0 ud af 5 stemmer baseret på 1 bedømmelser.

  • Let skyet
  • Let vind
  • StigendeBeretning

Jeg tog en formiddagstur med min søn på 11 år, da Isefjorden er vor legeplads og vi kan være på fiskepladsen på 5 min. Vi gjorde vore fiskestænger klar - han vil fiske som sin far, så det gennemløber Snurrebassen 03 - Thomas og en kobber klovn. Vi gik ned til det første spot og der var hurtigt kontakt til fiske. Forklarede ham omkring spin hastighed og hvordan fisken jager. Han lærer hurtigt. Kaster godt med hans 9 fod stang. Fiskede en kort stund og vupti, så kom der en hornfisk på klods hold og der var gevinst. En dejlig glad dreng og en stolt far.
Han har selv valgt grejet og ved få hornfisk, men det var jo også en hø vi gik efter. Vi gik videre til nr. 2 spot og fanen var høj. Han fik hurtigt et overblik og kunne se fiskene gå med ind. Vi fiskede tæt side om side og efter 5 kast kom der lidt anderledes kontakt synes han - det virker altså ikke som hornfisk sagde han. Jeg havde helt den samme fornemmelse og han sagde far der var et hug. Okay, vi kiggede på hinanden og han ved hø hugger i spinstop. Jeg håbede sådan, at han fik den oplevelse idag. Men så kastede jeg og efter meget kort spin - så kom der et hug på min kobber klovn - og ørreden tog fat og min søn kunne se plasket. Det blev til en hø på 40 cm - lettere tyk og gav en god oplevelse. Han kunne se fisken på lavt vand og hvordan den trak rundt.
Vi tog billede og satte fisken ud igen.
Han synes det var en dejlig oplevelser sammen med hans far og vi skal afsted sammen igen til aften inden solen går ned.


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til denne fangst.

Skriv kommentar