Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

keodk har oprettet 6 fangster

Dato 15-09-2016
Kategori Kystfiskeri
Område Nordjylland
Sted Mariager fjord

Tidligere vinder af Månedens Fangst

Havørred på 72 cm og 5.20 kg fra Mariager fjord, Nordjylland

Art Havørred
Vægt 5.20 kg
Længde 72 cm
Agn Kystflue
Model Brenda
Tidspunkt Eftermiddag
Hjemtaget Nej
Kondition 1.39

Bedømmelse

5.0 / 5 ud af 7 bedømmelser
Havørred på 72 cm og 5.20 kg fra Mariager fjord, Nordjylland - fanget på Brenda 5.0 ud af 5 stemmer baseret på 7 bedømmelser.

  • Skyfrit
  • Let vind
  • StigendeBeretning

Kørte en tur i fjorden torsdag formiddag for at se om en enkelt havørred kunne overlistes. Et par dage forinden havde fjorden vist sig fra sin gavmilde side med rigtig godt fiskeri med sommerstærke ørreder selvom temperaturen nærmerede sig 28-29 grader.

Mødtes med Jonas på P-pladsen, hvorefter vi fulgtes ned til pladsen. Pladsen kastede hurtigt nogle flotte ørreder af sig til Jonas, hvorefter det døde lidt ud. Vi besluttede at fiske retur mod P-pladsen og lidt før kl 15 faldt et godt hug. Vi kunne begge se det var en god fisk. Den gik dybt og ruskede godt i stangen. Ikke skide behageligt med 2 vindknuder på forfanget. For hver gang fisken viste sig syntes den at vokse og da den efter en rum tid og nogle udløb begyndte at vise træthedstegn, så vi for første gang hvor stor den var. I andet forsøg lykkedes det at få grebet den om halen. Med hjælp fra Jonas blev den hurtigt målt og fotograferet, og forsigtigt genudsat.

En rigtig skøn afslutningen på turen, der ellers startede med en ufrivillig fotosession på E45 - men det tyngede ikke så meget længere ;)


Kommentarer

Velling84

Rigtig fin gyde havørred, tillykke med den. Kæmpe respekt for at lade den fortsætte sin vej mod dens gyde vandløb.

keodk

Tak for det Velling. Hun skulle have lov at svømme videre :)

Mazzo

Hej Keodk. Flot du satte den ud igen... Og flot fangst.


Skriv kommentar