Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

KBFinans har oprettet 26 fangster

Dato 17-09-2016
Kategori Kystfiskeri
Område Sjælland
Sted Isefjorden

Havørred på 45 cm fra Isefjorden, Sjælland

Art Havørred
Længde 45 cm
Agn Gennemløber
Model Snurrebassen n04 - mat grøn
Tidspunkt Morgen
Hjemtaget Ja

Bedømmelse

4.0 / 5 ud af 1 bedømmelser
Havørred på 45 cm fra Isefjorden, Sjælland - fanget på Snurrebassen n04 - mat grøn 4.0 ud af 5 stemmer baseret på 1 bedømmelser.

  • Let skyet
  • Let vind
  • FaldendeBeretning

Tog en morgentur til Isefjorden. Var fremme ved spot klokken 05.49. Månen stod flot og var ved at gå ned og i østen stiger solen op. Dejlig morgen og den eneste på stedet. Fik ordnet min Shimano Stradic stang med Penn Sargus 2000 med en fletline og en gennemløber plus enkelt krog.
Det viste sig at være et godt valg. Gik fra p-pladsen til fjorden på 4 min og satte mig og kigge ud over stykket jeg ville fiske af. Gik til venstre og affiskede systematisk spot. Så kom der lidt aktivitet i overfladen ca. 4 meter fra mig. Ærgerligt jeg ikke have taget min lille Hardy smugler spin rod i brug - havde den på ryggen eller eller en fluestang med. Nå pyt - fiskede fortsat og efter ialt 25 minutter i vandet kom der et fint hug - efterfølgende en god fight blev aktiveret - med tre udløb og spring undervejs. Fik fisken ind på lavt vand og nettet en fin hø på 45 cm til grillen iaften.
En flot dejlig morgen i fjorden med gevinst.


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til denne fangst.

Skriv kommentar