Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Sunemm har oprettet 1 fangst

Dato 13-08-2016
Kategori Å-fiskeri
Område Nordjylland
Sted Lindenborg å

Tidligere vinder af Månedens Fangst

Havørred på 95 cm og 10.70 kg fra Lindenborg å, Nordjylland

Art Havørred
Vægt 10.70 kg
Længde 95 cm
Agn Blink
Model hjemmelavet blink
Tidspunkt Tidlig morgen
Hjemtaget Ja
Kondition 1.25

Bedømmelse

5.0 / 5 ud af 5 bedømmelser
Havørred på 95 cm og 10.70 kg fra Lindenborg å, Nordjylland - fanget på hjemmelavet blink 5.0 ud af 5 stemmer baseret på 5 bedømmelser.

  • Let skyet
  • Let vind
  • Normal vandstandBeretning

Lørdag d. 31 aug. 2016 blev jeg vækket af fruen i huset. Hun bad mig om at stoppe med at snorke... jeg havde planlagt at jeg ville et smut til åen kl 7, men klokken var nu 5. og jeg kunne ikke falde til ro igen.
Jeg beluttede mig for, at smutte lidt tidligere en beregnet. Jeg bryggede hurtigt en kande kaffe og en ostemad røg ned.
Denne mogen var jeg helt overbevist om hvad jeg skulle fiske med, jeg havde 3 dage forinden været i "lære" hos nogle ældre lystfiskere. De havde lært mig og lave hjemme-bankede blink. Som jeg efterfølgende havde dekureret med lidt farvet lak. Så de skulle prøves af.
Jeg badede blinket for lige at se om det så helt håbløs ud i vandet, det gjorde det bestem ikke. Så jeg bevægede mig opstrømst.
Efter 10-15 minuters fiskeri var der noget der daskede til blinket efterfulgt af tugt hug ude midt i åen. Blinkede stoppede brat og jeg gav modhug. Få sek. efter så jeg at det var en pæn fisk jeg havde fået fat i. Efter ca 10 min. tung fight uden de store udløb. kunne jeg håndlande min største havørred til dags dato. 95 cm og 10, 7 kg.


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til denne fangst.

Skriv kommentar