Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

micped har oprettet 6 fangster

Dato 03-03-2012
Kategori Put and Take
Område Sjælland
Sted simons put and take

Regnbueørred på 73 cm og 5.34 kg fra simons put and take, Sjælland

Art Regnbueørred
Vægt 5.34 kg
Længde 73 cm
Agn Blink
Tidspunkt Formiddag
Hjemtaget Ja

Bedømmelse

2.9 / 5 ud af 9 bedømmelser
Regnbueørred på 73 cm og 5.34 kg fra simons put and take, Sjælland - fanget på Blink 2.9 ud af 5 stemmer baseret på 9 bedømmelser.

  • Skyfrit
  • Blæsende
  • Normal vandstandBeretning

ankom til søen ved 8 tiden og lagde ud med en synkende bombarda og powerbait i hvid..havde på de 2 første timer kun et enkelt lille nap..smed så et bundrig ud mens jeg fik guffet lidt mad..et par andre ved søen begyndte at fange fisk på gennemløber så det ville jeg da også prøve..fik rigget min lille berkley tactix 6 fods stang til med en gul/grøn gennemløber på 12 gram..havde taget en 15-20 kast ankom simon til søen..så fik lige en længer sludder med ham..hans telefon ringede og jeg gik ned for at fisk vidre..i andet kast fik jeg et hug helt inde ved kanten der fik stangen til at flexe helt i bund og så begyndte fighten ellers med lange dybe udløb så stangen og 0.20 linen blev sat på prøve..men det lykkedes at få fisken på land..der viste vægten 5,34 kg og længden 73 cm. det var årets første fisk på land i put-sæsonen og sikke en at starte med..håber gennemsnittet holder resten af året ;) fik ikke mere den dag men var mere end tilfreds :)


Kommentarer

Udbrændt

Rigtig fin fisk .... må have været en god fight på det grej :)

Kim444

Flot fisk, der endnu engang beviser, at de store skal tages langs med kanterne. Tillykke med den, -det må have været sjovt på en 6 fods. :)

micped

ja det er den sjoveste og fedeste fight jeg har haft i mange år..men må sige jeg er utroligt positivt overrasket over hvor meget rygrad der er i den lille tynde kæp. :)

per48

ååå put put så d


Skriv kommentar