Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Gunnarfar har oprettet 44 fangster

Dato 04-07-2016
Kategori Kystfiskeri
Område Fyn
Sted Fyn

Havørred på 86 cm og 7.80 kg fra Fyn

Art Havørred
Vægt 7.80 kg
Længde 86 cm
Agn Gennemløber
Model Snurrebassen str. 8, Albino Glow
Tidspunkt Eftermiddag
Hjemtaget Ja
Kondition 1.23

Bedømmelse

4.4 / 5 ud af 7 bedømmelser
Havørred på 86 cm og 7.80 kg fra Fyn - fanget på Snurrebassen str. 8, Albino Glow 4.4 ud af 5 stemmer baseret på 7 bedømmelser.

  • Skiftende
  • Fralandsvind
  • Lav vandstandBeretning

Til fyraften kom jeg ud til telefonen og så i sms'er at Esben havde høstet flere fine fisk, op til sidst i tresserne og ingen under 2 kg, iløbet af dagen på et listigt sted. Havde ham hurtigt i røret, og hørte en euforisk Gunnarist byde på bonanza af uhørt dimensioner. Det kunne jeg jo ikke lade gå forbi og ankom kort efter. En tredje makker (vi efterhånden har fået lært et fange havbars(;-))) var i mellemtiden dukket op og skovet en på 4,1 kg., så jeg havde skyhøje forventninger efter en hurtig skål og lykønskninger. Piskeriet gik i gang, og i mit andet hjemdrag byder Esben dansen op med en god 60+ i hans. Jeg nød dansen til den stod af, men kunne ikke spore en brøkdel af min ærgelse hos ham!? I mit tredje kast lader jeg agnen hænge og snurre i zonen. Da jeg tørner igen er det tungt og Gunnar siger: ,,Så har du sgu da bid, Gunnar!".
,,Njaei..." når jeg at svare inden den dejlige lyd af knarren fra bremsen og en stang der pumper dybt ned i håndtaget, fortæller at der er noget om snakken. Kan på daværende tidspunkt intet sige om størrelse men, da Gunnar ser den første gang fortæller han mig den kan være 80+!!! -Bliver lidt blød, ikke kun i knæ, men hele kroppen, da han jo indtil videre havde haft ret. Sener kan vi se den er godt kroget og den får lov at udtrætte sig selv med flere laaaange udløb. Slutteligt skal jeg bare holde den hen til Gunnar, og han ordner dèt for enden, som om han aldrig havde bestilt andet (tak skal du faktisk ha'). Jeg blev lidt bange for den, men da Esben havde aflivet monsteret, turde jeg godt tage den op og se nærmere. Den var grov! Og jeg er glad. Meget for fisken, men mest for at det var i selskab med Esben Gunnar, jeg har fisket afsindigt mange timer med siden vi mødtes på bådebyggerskolen i Helsingør i 2006. Fem Gunnar-svin til dig, min ven! (Igen)
Iøvrigt ny P.R. -Knæk og bræk!


Kommentarer

Velling84

for sadan den er stor, stort tillykke med PR.

Fedtfinne1

Super fisk fra Fyns land, tillykke med den. Tog selv en på Fyn for 22 år siden på 7,5 og 80 cm!

njs

hold da .... - tillykke :)

TroelsK

Tillykke med den rigtig flotte fisk

Ejner

Imponerende fisk. Stort tillykke.

Gunnarfar

Tusind tak. Den var vild og grov, men ikke den kønneste. Er nu godt taknemmelig alligevel...

haigalo

monster fisk. tillykke med krabaten

Gunnarmand

Fandme så go'kendt som det kan være!! Og 5 svin right back at you for endnu en fantastisk tur!! Fantastisk at vi har landet hinandens pr!:-D endnu engang tillykke med kyklopen min gode ven!!!


Skriv kommentar