Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Simo988c har oprettet 8 fangster

Dato 08-08-2015
Kategori Å-fiskeri
Område Vestjylland
Sted Skjern å

Laks på 75 cm og 4.40 kg fra Skjern å, Vestjylland

Art Laks
Vægt 4.40 kg
Længde 75 cm
Agn Spinner
Model Abu salmon seeker 22 gram Gul/sort.
Tidspunkt Middag
Hjemtaget Ja

Bedømmelse

4.0 / 5 ud af 2 bedømmelser
Laks på 75 cm og 4.40 kg fra Skjern å, Vestjylland - fanget på Abu salmon seeker 22 gram Gul/sort. 4.0 ud af 5 stemmer baseret på 2 bedømmelser.

  • Ikke angivet
  • Ikke angivet
  • Ikke angivetBeretning

Var taget alene til åen denne Lørdag middag, for at prøve at få en laks på land. Det var ved at være sidste chance for en laks i sommerferien, da vi skulle i skole mandagen efter.
Kom frem til åen ca. kl. 11:00. Så fik jeg ellers gjord tingene klar, for så at komme ned og fiske. Der skulle ikke gå mere end 10 min. fiskeri, inden at jeg fik en lille gedde på 65 cm. Nå... men det var jo laksen jeg kom efter.
Fiskede det kendte sving igennem uden at mærke noget, men da jeg så kom til slutningen af det. (Udgangen) kom hugget. Der kom et dybt "sug" i stangen da fisken huggede. Og var lidt desperat på at holde line stram, da jeg flere gange havde oplevet at en laks havde taget spinneren, hvor den så har spyttet den ud 4 sek. senere. Det var et opstrøms-kast til udgangen af svinget der skulle til. Fisken kæmper godt og tager et par små udløb, men ikke noget vildt. Var i tvivl om hvorvidt at den var over 75 cm, eller ikke. Hvis den var over skulle den jo sættes ud igen, da kvoten jo var opbrugt.
Så jeg pressede den ret hårdt ind, hvis den nu skulle ud igen. Jeg var alene under landingen,men det gik meget smertefrit. Første gang den kommer ind får jeg et solidt greb om haleroden. Får den målt i vandkanten. Og til min store lettelse er den lige præcis 75 cm. Jeg tager den lidt længere op på marken hvor jeg får den slået ihjel, og får ringet til min far. Kunne man ønske sig en bedre slutning på sommerferien end denne?


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til denne fangst.

Skriv kommentar