Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Gunnarfar har oprettet 44 fangster

Dato 02-07-2015
Kategori Kystfiskeri
Område Vestjylland
Sted Det Vilde Vilde Vesten

Havbars på 73 cm og 4.50 kg fra Det Vilde Vilde Vesten, Vestjylland

Art Havbars
Vægt 4.50 kg
Længde 73 cm
Agn Gennemløber
Model snurrebassen 6
Tidspunkt Nat
Hjemtaget Ja

Bedømmelse

4.8 / 5 ud af 12 bedømmelser
Havbars på 73 cm og 4.50 kg fra Det Vilde Vilde Vesten, Vestjylland - fanget på snurrebassen 6 4.8 ud af 5 stemmer baseret på 12 bedømmelser.

  • Skyfrit
  • Fralandsvind
  • StigendeBeretning

Så er Havbarsen landet, tilmed i fornuftige størrelser.
Ankom til solnedgang og ville lige affiske pladsen inden jeg skulle have lidt tiltrængt søvn før lyset kom igen. Men efter 10 min. hamrer den første bars på Pink Panther-snurrebassen i 6 og så skal jeg ellers lige hilse og sige at der var dømt bonanza resten af natten. Dérfor måtte jeg allerede vende snuden hjemmad ved solopgang . Status blev, 20 på land, 10 under 45 cm genudsat, 10 hjemtaget (tre største: 73 cm/4,5kg , 62 cm/2,5 kg og 58 cm/2,2kg) smed ca. 5 (hvor de 2 formentlig var mellem 4 og 6 kg.:-() Prøv denne fisk!!!
Knæk og bræk, Hasse.


Kommentarer

Parne

hej tillykke med fiskene. kan man fange dem på hele vestkysten? børsmose strand eller blåvand?

Gunnarfar

Tak. Det vil jeg tro, ej love.

Gunnarfar

-De kommer vist sydfra og går også ind i Kattagat. Oslofjorden holder en blivende bestand, har jeg hørt. Men målrettet fiskeri i Danmark, har jeg kun hørt om ved den jyske vestkyst. Sig endelig til om du finder barsen ved Børsmose eller Blåvand. De er værd at lede lidt efter da de smager forrygende og kæmper som bare pokker. De store er faktisk temmelig egenrådige og svære at overtale til at komme på land.

Parne

Det lyder spændende måske det skal prøves i uge 29. og der kommer helt sikkert en fangstrapport hvis jeg finder fisk. k&b.

Bojensenfly

Ja, de vil gerne hive lidt kabel af hjulet. Der er kun een ting at gøre: Når du folder hænderne, så bed om østenvind i tre dage.

Parne

så kommer jeg ikke af sted i år. hvis der skal være østenvind i tre dage. det stormer jo hele tiden her i dk.


Skriv kommentar