Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

mikmik har oprettet 17 fangster

Dato 09-04-2015
Kategori Kystfiskeri
Område Østjylland
Sted Djursland

Havørred på 75 cm fra Djursland, Østjylland

Art Havørred
Længde 75 cm
Agn Kystflue
Model Brendas Mor
Tidspunkt Morgen
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

4.5 / 5 ud af 2 bedømmelser
Havørred på 75 cm fra Djursland, Østjylland - fanget på Brendas Mor 4.5 ud af 5 stemmer baseret på 2 bedømmelser.

  • Let skyet
  • Let vind
  • Lav vandstandBeretning

Da jeg har bemærket, at man (som regel) her på Fiskefangster.dk, holder kortene tæt til kroppen, når det kommer til fangstpladser, vil jeg (hvis jeg da fanger en fisk ;)) gøre ligså fremover.
Til sagen. Torsdag den 9 var jeg taget til kysten for at se, om det ikke snart kunne blive min tur til at fange noget. Efter at have gennemfisket en af mine favoritpladser, var jeg ved at opgive, men skulle da lige prøve en plads, der tidligere har været held ved, hvilket skulle vise sig at være en god ide.
Nu kom endelig det længe ventede hug på fluen, og ganske kort efter så jeg fiskens hale, som var større end på nogen anden havørred jeg har haft i hænderne. Desværre blev det en forholdsvis kort fight, da det viste sig at være en nedgænger, der ikke havde nået at spise sig i topform endnu, så det var et hurtigt goddag og på forhåbentlig gensyn, senere på sæsonen når den er blevet federe. Men dejligt endeligt at få strukket linen! :)


Kommentarer

Troels

Tillykke med storfisken, nedgænger eller ej :-) Jeg har også pladser som jeg aldrig vil dele offentligt, men det er nu meget få. Vi ved jo at hvis man deler pladserne, kendte eller ej, så vil kan man godt glemme at køre derud dagen efter :-) Jeg tror folk er mere åbne hvis man skriver en privat besked til vedkommende. Er fiskene i hugget på én plads, så er det som regel også det på andre.

Troels

Ps. Med den skæve horisont, så kan det kun være Gjerrild du har besøgt ;-)

mikmik

Godt set!
Man skal også passe på hvor, man peger hen med kameraet. ????

Troels

Haha ja det er en klassiker. Det er en sport i sig selv, at genkende pladser på billeder.


Skriv kommentar