Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Ejner har oprettet 212 fangster

Dato 11-12-2011
Kategori Sø/mose
Område Østjylland
Sted Ravn Sø

Aborre på 28 cm og 450 gram fra Ravn Sø, Østjylland

Art Aborre
Vægt 450 gram
Længde 28 cm
Agn Spinner
Tidspunkt Formiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

3.7 / 5 ud af 5 bedømmelser
Aborre på 28 cm og 450 gram fra Ravn Sø, Østjylland - fanget på Spinner 3.7 ud af 5 stemmer baseret på 5 bedømmelser.

  • Overskyet
  • Let vind
  • Normal vandstandBeretning

En dejlig decembertur på Ravn Sø med roligt vejr, overskyet og 4 graders varme og sejlads i Arnes fine jolle med elmotor med start kl. 10,00. Vi sejlede med lav fart og store woblere efter vintergedder en lille time, men uden resultat og skiftede derefter om til spinner og blink i dybet på ca. 15-20 meter vand. Omgående var der hug af en fin aborre og det lovede godt for det kommende fiskeri. Derfor blev den genudsat selv om vi havde lovet Arnes kone at komme hjem med fisk. På helt forunderlig vis lykkedes det ikke at finde flere aborrer og gedder resten af dagen og vi vendte trætte, men glade over det fine vejr og den dejlige tur kl. 15,30


Position


Kommentarer

per48

Ok,den er flot,og havde været lækker lavet i ABUs lille ryge ovn.Aborre er en af de bedste spise fisk .Fin fisk Ejner ;)

Kim444

Fin fisk, Ejner. Aborren er en af mine absolutte ynglingsfisk, både hvad angår at fange og at se på. Det er en fornøjelse at finde stimen og få dem på krogen på let grej. Der er ikke mange fisk der rusker så vildt og voldsomt som den kan, selv i forholdsvis små størrelser. Og smagen af frisk tilberedt aborre slår bare alt andet, efter min ringe mening.-Selv om friskfanget nyrøget makrel nu følger godt med.. ;)


Skriv kommentar