Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Ejner har oprettet 212 fangster

Dato 26-12-2014
Kategori Kystfiskeri
Område Østjylland
Sted Djurslandskysten

Havørred på 68 cm og 3.85 kg fra Djurslandskysten, Østjylland

Art Havørred
Vægt 3.85 kg
Længde 68 cm
Agn Blink
Tidspunkt Eftermiddag
Hjemtaget Ja
Kondition 1.22

Bedømmelse

4.5 / 5 ud af 6 bedømmelser
Havørred på 68 cm og 3.85 kg fra Djurslandskysten, Østjylland - fanget på Blink 4.5 ud af 5 stemmer baseret på 6 bedømmelser.

  • Let skyet
  • Let vind
  • FaldendeBeretning

Jeg er fremme ved kysten kl. 13,15 og får en melding fra en lystfisker, som har fået 2 mindre fisk. Jeg starter og efter få kast får jeg hug langt ude og lander en lille blankfisk på 45 cm. Mere sker der ikke, men da jeg vader ud på det store rev i lav og faldende vand rejser en trykbølge sig bag Snurrebassen 15 meter ude og hugget falder kontant 10 meter fra mig. En smuk blankfisk på 50 cm. Efter fotografering og genudsætning kaster jeg langt ud til venstre for revet og en vildbasse af en springende ørred hugger 70 meter ude. Da jeg fighter den ind mod revet ser jeg pludselig stor hvirvel fra en god fisk tæt på revet. Jeg afkroger en 54 cm fisk og kaster i retning af hvirvlen. Hugget falder chokerende tæt på stangspidsen - kun 5 meter borte - og en kraftig blankfisk trækker af, alt hvad den har lært. Krogen holder og fisken landes efter en god kamp. 68 cm sølvtøj af fineste slags kommer med hjem. En forrygende dag på kysten i solskin og 1-2 graders frost og vandet 5,5, grader. Det er nu de store overspringere trækker ind under de åbne kyster.


Kommentarer

Ronni

Tillykke med den fine fangst, vi kan heller ikke lukke dig ud alene så er fanden løs :)

per48

Når man kan stå sådan og bytte en 54cm havørred til en havørred 68cm,så gør man da det,det for vildt det der. ;) Stort tillykke med havørrederne og dit wilde lystfiskeri Ejner.. ;)

danielr

Hold da kæft en lækker fisk , du bliver bare ved med at finde de gode fisk , tillykke med den
Der skal vist klemmes en tur ind i morgen til djursland :)

Velling84

Tillykke med endnu en imponerende HØ.

Soelberg

Jeg har aldrig haft succes de gange jeg har prøvet efter havørreder på kysten og i fjorden, men du får det jo til at lyde pærelet! Du kan sku et eller andet med de blanke sataner - stort tillykke med fiskene!! :-)

Ejner

Tak for de fine kommentarer. Jeg tror ikke på høj vand, men på stigende og faldende vand og varieret indspinning. Måske skulle Soelberg og jeg bytte et par fiskedage mellem gedder og havørreder. Jeg vil gerne fange en STOR gedde.

Soelberg

Ja se, det kunne være spændende! For hvem kunne ikke godt nappe en +3kgs overspringer fra kysten? ;)

per48

Soelberg,se ham her han har da en god fisk,syntes du ik´ det syntes jeg da. ;)


Tryk for at afspille.

Ove

Tillykke Ejner - du gør det igen og igen .......:-)


Skriv kommentar