Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Joel har oprettet 3 fangster

Dato 21-12-2014
Kategori Udenlandsk fiskeri
Område Udlandet
Sted Rio Lagartos, Yucatan, Mexico

Anden art på 80 cm fra Rio Lagartos, Yucatan, Mexico, Udlandet

Art Anden art
Længde 80 cm
Agn Flue
Tidspunkt Morgen
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

4.5 / 5 ud af 6 bedømmelser
Anden art på 80 cm fra Rio Lagartos, Yucatan, Mexico, Udlandet - fanget på Flue 4.5 ud af 5 stemmer baseret på 6 bedømmelser.

  • Skyfrit
  • Let vind
  • Lav vandstandBeretning

På besøg hos min familie i Mexico kunne ikke lade være med at tænke på de residente baby og unge tarpons i Rio Lagartos, som ligger 2 1/2 timers kørsel herfra. Ringede til min ven Fito Avila som er en ivrig fluebinder og Tarpon-besat og kl 4:15 dagen efter kørte vi afsted. Næsten nul vind og morgensol da vi ankom til den lille fiskerhavn for at møde dagens guide Chino. På den korte sejltur mødte vi vandrende hvide pelikaner og flamingoer og flere andre residente fuglearter der nød deres morgenmad i fred i denne pragtfuld naturreservat. Efter få minutter spottede Chino fisk et par hundrede meter fra os. Vi gjorde os klar og så begyndt festen. Jeg endte med 6 fine tarpons op på båden og mange mistede på vejen, plus en lille barracuda(!). Fito fik 5 flotte fisk, flere gang undervejs havde vi fisk på samtid. Dagens største var en ung tarpon på circa 80 cm som gav en forrygende fight. Skønt at have opdaget lystfiskeri i Danmark og finde ud at man også kan dyrke det i sit oprindelig land!


Position


Kommentarer

per48

Fine pelikaner og fin tarpon fangst,tillykke med den.Jeg foretrækker nu øst Falster,det er altså meget bedre til kystfiskeri ;)

Troels

Det er jo drømmen at komme derned med fluestangen! :-) Fed beretning og tillykke med fangsterne!

Joel

Tak Per48 og Troels! Jeg må prøve øst Falster en dag når det bliver lidt varmere igen, den danske vinter er groft for mexikanere. Du må sige til Troels hvis du vil høre mere om fiskeri herover. Det er knap så fjernt eller dyrt som man kunne forestille sig. Glædelig Jul!

Calle

Joel, flot oplevelse i der har haft.....
Troels her lidt mere at drømme om.......http://lystfiskerinden.com/ og så er hun dansker, og lejer en del af sit hus ud til lystfiskere.

sailfish

Fed tur og beretning Joel :-) De trækker tænder og bagline... Smiler


Skriv kommentar