Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

haumovie har oprettet 7 fangster

Dato 17-10-2014
Kategori Udenlandsk fiskeri
Område Udlandet
Sted Fujairah, UAE

Tidligere vinder af Månedens Fangst

Dorado på 90 cm og 3.50 kg fra Fujairah, UAE, Udlandet

Art Dorado
Vægt 3.50 kg
Længde 90 cm
Agn Levende agn
Tidspunkt Formiddag
Hjemtaget Ja

Bedømmelse

4.1 / 5 ud af 6 bedømmelser
Dorado på 90 cm og 3.50 kg fra Fujairah, UAE, Udlandet - fanget på Levende agn 4.1 ud af 5 stemmer baseret på 6 bedømmelser.

  • Skyfrit
  • Vindstille
  • Normal vandstandBeretning

En fantastisk tur hvor vi fiskede efter dorado (Mahi Mahi), sejlfisk, tun, bonito, barracuda og hvad der ellers rørte sig.

Efter at have stået op 0330 og kørt et par timer, kom vi frem til Fujairah og stævnede ud lidt i 0600. Efter at have brugt 15 minutter på at fange ca. 60 små agnsfisk af ukendt art, sejlede vi til en anden plads. Undervejs blev der trollet og vi fangede et par mindre bonito som blev genudsat.

Vi havde besluttet at kun dorado skulle beholdes, da dette er en fremragende spisefisk. Bonito er også helt fin at spise, men der skulle satses lidt:)

Vi fiskede lidt uden held og trollede hen til den næste plads. Undervejs kom den første dorado på krogen og sikke en fight den gav. Efter 20 minutter med sindsyge hop og voldsomme udløb landede min kammerat en flot stor hanfisk.

Ved den næste plads blev der landet 2 mere, men det var ikke blevet min tur endnu.

Vi smuttede videre til en ny plads og jeg kastede ud. Efter 10 min tænkte jeg om det kunne hjælpe at fiske lidt mere aktivt og ganske som jeg startede med at rykke på agnen var der hug. 2 hug mere og jeg gav modhug og så sad den der.
15 minutter med intens fight og adskillige stramninger af bremsen var noget at det vildeste jeg har oplevet. Da den kom op i båden rystede jeg helt. En blanding af pumpede arme og adrenalin. Super oplevelse.

Der blev i alt landet 5 dorado og 3 bonito.
Da vi kom hjem var der grillfest med dorado og det skal siges at det er noget at det lækreste grillede fisk jeg har fået.


Position


Kommentarer

per48

Rigtig fed tur du der har haft,og flot Dorado fiske fangst.Ja sådan en fætter kan nok trække lidt line af hjulet,stort TILLYKKE med Dorada fisken/eller DoradaØrreden ;)

haumovie

Mange tak, Per. :)

sailfish

Hej Haumovie
Tillykke med Mahi Mahi :-)
Min kammerat siger også det rykker max grillet..

per48

Kæmpe stor TILLYKKE med månedens Fangst.Det er også en flot fisk sådan en Dorada-havørred.Er det ikke en farvet fisk. ;)

haumovie

Mange tak. Jo, man kan vist roligt sige at den er farvet. Den skifter endda farve efter humør????


Skriv kommentar