Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

fly har oprettet 19 fangster

Dato 31-05-2014
Kategori Kystfiskeri
Område Østjylland
Sted Udmunding af Randers fjord

Havørred på 46 cm og 1.25 kg fra Udmunding af Randers fjord, Østjylland

Art Havørred
Vægt 1.25 kg
Længde 46 cm
Agn Kystflue
Tidspunkt Eftermiddag
Hjemtaget Ja
Kondition 1.28

Bedømmelse

4.0 / 5 ud af 3 bedømmelser
Havørred på 46 cm og 1.25 kg fra Udmunding af Randers fjord, Østjylland - fanget på Kystflue 4.0 ud af 5 stemmer baseret på 3 bedømmelser.

  • Overskyet
  • Blæsende
  • Lav vandstandBeretning

Bestemte mig for at bruge eftermiddagen på jagte havørreder i 'Gammeldybet' ved Udbyhøj. Startede ved havnen, dog uden at fiske 'havne-revene' af, da der stod folk og fiskede fra molen. Jeg arbejdede mig ud af, dog uden at mærke noget. Ved 'enden' fik jeg det første hug som viste sig at være en hornfisk, der fik friheden igen. Brugte derefter en times tid på siden mod Mellempollene, uden held. Så mange hornfisk i i overfladen, men min flue gad de åbenbart ikke lege med. Ved 17-tiden vadede jeg tilbage mod havnen mens jeg tog enkelte kast. På det tidspunkt var jeg ret sikker på, at hvis jeg mærkede mere ville det være hornfisk. Så en enkelt der stod og kastefiskede fra molen, da jeg kom tættere på havnen, men vedkommende havde åbenbart også fået nok og pakkede sine ting i bilen, netop da jeg nåede det første af 'revene'. Tænkte at jeg lige kunne tage et enkelt kast eller to inden jeg også vendte snuden hjemad. Andet kast, hårdt og kontant hug. Fisken gik dybt og langsomt, så troede i første omgang at den var større end den egentlig var. Efter et par minutters tung og langsom fight kunne jeg udramatisk nette denne tykke havørred. Super afslutning på en ellers grå og blæsende eftermiddag. Som en tilføjelse kan jeg orientere jer om, efter nærmere undersøgelse af fiskens maveindhold, at den åbenbart levede af krabber med en størrelse på ca. 4-5 cm i bredden over skjoldet. Kunne være der skulle eksperimenteres lidt med nogen krabbemønstre á la bonefish-fluer til HØ.


Position


Kommentarer

pete

flot tyksak, god beretning og det kan være at krabbe imitationen skal prøves. og tillykke med den

fly

Takker pete ! Ja - under alle omstændigheder kunne det da være sjovt med lidt afveksling ved fluestikket :)

Velling84

Ja sikke en trunte, tillykke med den :)

fly

Tak tak Velling.

Ejner

Tillykke med ørreden. God historie.

fly

Mange tak Ejner.

per48

Rigtig flot havørred,bare et kast til,sådan kan det gå,bare man viste hvornår det er det sidste kast.Rigtig flot tillykke, med havørreden...

fly

Tak Per - ja sådan går det jo nogen gange, efter mange 'hugløse' timer så ta'r man lige det sidste kast og så får man fisk.


Skriv kommentar