Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

laksen20 har oprettet 6 fangster

Dato 22-02-2014
Kategori Kystfiskeri
Område Østjylland
Sted juelsminde ans-vig

Tidligere vinder af Månedens Fangst

Havørred på 71 cm og 3.50 kg fra juelsminde ans-vig, Østjylland

Art Havørred
Vægt 3.50 kg
Længde 71 cm
Agn Kystflue
Tidspunkt Middag
Hjemtaget Ja
Kondition 0.98

Bedømmelse

4.8 / 5 ud af 11 bedømmelser
Havørred på 71 cm og 3.50 kg fra juelsminde ans-vig, Østjylland - fanget på Kystflue 4.8 ud af 5 stemmer baseret på 11 bedømmelser.

  • Overskyet
  • Blæsende
  • Lav vandstandBeretning

En del vind fra syd, fandt læ på ryg og spidsen af vigen.. 30-min gå tur igennem skov og stier.. så 2 fisker mere som stod længere ude i vindretningen, de fik ikke noget.. Havde fisket ca 1.5 time og rykkede længere ud mod spidsen, hvor der er et badekar med leopard bund, havde egentlig ikke den store tiltro til at fange noget, men dejligt at komme ud. Pludselig mærkede jeg 2 små nyk i fluelinen.. Og så stoppede det, trak yderligere 3-4 gange, Der kom et kontant hug, og meget hurtigt fandt jeg ud af den var en fin str.. den trak line ud 3 gange og flere gange ude af vandet, nøj det var en god fight.. ind kom fisken, og jeg besluttede at tage fisken med hjem, hvilket jeg sjælden ellers gør, men fin til gryden da vi skulle have gæster dagen efter.. K&B


Kommentarer

Calle

Fin fisk laksen20, TILLYKKE jeg håber den kan være i gryden ;-)

laksen20

Tak Calle.. Det kunne den ikke, så delte den i 2 ha ha ;-)

Torben50

Godt gået en rigtig drømme fisk

sailfish

Hejsa Mester, fandme en flot fisk og tillykke herfra.. :-)

Troels

Stort tillykke! Flot ørred.

Kjeld

Tillykke med sølvtøjet......! ;-)

saja

Flot fisk Laksen, og giftig flue.
Tillykke med den. :)

laksen20

Tak for det alle sammen ;-)

per48

Ja ja ja,det er en af de rigtige flotte fisk,og på egen bundet flue,en rigtig lystfisker der,ikke hver dag man ser det,fantastisk flot havørred,STORT tillykke til laksen20 med den fantastiske havørred fangst,og det hel sikkert Månedens fangst,havørred fanget af en Laks ;)det månedens fiisk

laksen20

tak tak per meget rosende ord ;-)

njs

Tillykke - flot havørred. Tabte selv en 2 - 3 kgs i dag - fisken vinder også en gang i mellem :)

laksen20

tak tak endnu engang.... Njs.. ja det sker jo ind i mellem at man mister dem.. ;-) Ohg hold da op havde slet ikke regnet med at få så mange stemmer, med alle de andre flotte fisk der er taget. ;-) folk skriver tit hvad flue har du taget fisk på, så jeg lagde selvfølgelig min på, er ikke bange for at dele.. ps den er pink og ikke lyserrød.. ;-)

ab78

tillykke med månedes fisk og fisken i øvrigt.... woup woup

laksen20

Ab78.. må sige der er gang i dig.. ha ha.. ingen har vundet noget endnu.. Der kan ske meget.. ;-)

per48

Ok nu har i 2 lystfiskere kørt en fin valgkamp.Nu kan man vist godt sige,STORT TILLYKKE til laksen20 med månedens fangst,den er også rigtig flot,det er ingen skam at få baghjul til sådan en fisk.TILLYKKE laksen20.Og knæk&bræk :)

ab78

He he per48. Jeg synes sku det en nitte at tabe til en 3,5 kg havørred også selv den er fanget på fluestang:-) ingen tvivl om det en fin fisk, men min pr er langt højere :-)....... Men igen det en. Smagsag omkring hvad man kan lide og ikke lide indenfor fiskeri. Men eller konkurrencer og går op i det:-) må bare ud og fange ørred igen og fange en rekord fisk :-) så jeg kan vinde:-)..... Men det dejligste er nu fiskeriet i sig selv, den fri natur. Det jo ikke for sjov jeg har smadret smadret samtlige 24 badminton ketchere jeg havde som ung knægt og alle fra tennis også...... :-) men kommer ingen vegne uden konkurrence gen. :-) glæde mig allerede til min 15 kg i morgen. Solskin på søen og glæden ved min gode samtaler med min makker:-)

per48

ab78
Jeg syntes ikke du har tabt noget,at fange en gedde på 13½kg er jo en oplevelse i sig selv,og gedder i den kaliber er sjældne,flot gedde da.Jeg glæder mig allerede til næste valg kamp :)


Skriv kommentar