Brugernavn

Adgangskode
via acebook


njs

Fra Tjæreborg, Vestjylland
Fiskeri Å Fiskeri
Online Offline 2 måneder siden
Oprettet 6 år siden

Send Besked

Brugeroplysninger

Bruger Beskrivelse

Mit navn er Niels J. Jeg er medlem af Sydvestjysk Sportsfiskerforening og bosiddende i Tjæreborg lige udenfor Esbjerg. Her er der 10 minutters kørsel til Sneum å, som i de seneste år har været mit foretrukne fiskevand. Ind i mellem bliver det også til små fisketure til Kongeåen og Holsted å.
Jeg foretrækker spinnefiskeri og har hverken fangstnet eller gaf med - så de fisk jeg er så heldig at få på land bliver alle håndlandet. Det er ligesom blevet til et princip selvom jeg af og til under fighten fortryder, da det sometider betyder at en stor HØ eller laks smutter under de kritiske sekunder, hvor det gælder om at få et godt tag om haleroden eller i gællerne . . . men så'en er det :)
I det sene efterår, vinter og tidlig forår har jeg fået smag for kystfiskeri - mest med bombarda. Skønt med en tur på kysten eller Kolding Fjord som afveksling til å - fiskeriet og så synes jeg at kystfiskeri efter HØ er dejlig ukompliceret :)

Grej Beskrivelse

12 fods og 10 fods Sierra spinnestænger, som anvendes til både bombarda på kysten og til å fiskeri efter Laks og Havørred.
Forskellige fastspolehjul bl.a. Penn og Shimano.
Den gode gamle Refleksspinner er den foretrukne til laks og ellers er det vibrax - og Meps spinner, som jeg bruger. Altid str. 5 (det er jo til store fisk :). Sidst på sæsonen og ved høj vandstand bruger jeg af og til Rapala Wobler, som har vist sig effektiv ved flere lejligheder.
Desuden tæller mit fiskegrej et par efterhånden ret utætte neoprenwaders og tilsvarende wade - bukser til åen :)


Fangstbilleder

September 2017Maj 2016Maj 2015Marts 2015Oktober 2014August 2014September 2013August 2013Juni 2013November 2012September 2012Juli 2012